Bästa byggvaruhuset?

Detta ämne innehåller 4 svar, har 4 deltagare, och uppdaterades senast av  Husforalla 1 år, 6 månader sedan.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #11430 Svar

  Peter_sthlm
  Deltagare

  Jag är inte den som bryr mig så mycket om exklusivitet och jagar gärna låga priser på olika byggvaruhus. Kalla mig snål men sån är jag 🙂

  Vilket är ert favoritställe att handla bygg- och hemmaprylar på, tänker mest på utbud och service från personalen?

  #11755 Svar

  MariaV
  Deltagare
  Quote:
  Citat från Petersthlm på 2011-03-08 09:21
  Jag är inte den som bryr mig så mycket om exklusivitet och jagar gärna låga priser på olika byggvaruhus. Kalla mig snål men sån är jag 🙂

  Vilket är ert favoritställe att handla bygg- och hemmaprylar på, tänker mest på utbud och service från personalen?

  Jag är inte särskilt ”trogen” när det gäller butiker 🙂 Men jag måste säga att jag gillar Rusta väldigt mycket (vet inte om det räknas som ett riktigt ”byggvaruhus” bara?). Rusta funkar både får plankor och stora verktyg men även mindre saker, inredning och lite allmänna bra-att-ha prylar också.

  #11806 Svar

  Ivanhoe
  Deltagare

  Tror att nätbutiker kommer starkt på byggsidan nu. http://www.bygghemma.se och http://www.skanskabyggvaror.se tex. Har själv inte beställt från dessa. Någon som kan ge ett omdöme, tänker mest på hur det funkar med frakt m.m. Smidigt?

  #12972 Svar

  Erik Johansson

  Gammal tråd men jag vill slå ett slag för http://www.verktygshandlarn.se
  Har beställt där ett par gånger och alltid fått snabb leverans och dom verkar service inriktade.

  Jobbar som snickare och har köpt på bandad skruv och hammare därifrån . Stort utbud av dom grejerna!

  #13012 Svar

  Husforalla
  Deltagare

  Hej allihop!

  För er som gillar billiga priser på småhus och andra produkter, kolla in oss!

  Hus För Alla är ett alldeles nystartat företag och vi har i anslutning till vår start lanserat en webshop. Då vi fått redan fått in en del frågor vill jag som äger företaget gärna berätta lite mer om oss och vilka vi är. Vi jobbar ständigt med att utveckla och förbättra vår hemsida, och ytterligare information om oss och vilka vi är kommer snart att finnas på vår hemsida.
  På vår webshop erbjuder vi högkvalitativa trådgårdshus och redskapsskjul, stugor, bastur, garage och grillkåtor från vår leverantör Daesta UAB i Litauen som vi upparbetat en fin relation med. Lägre produktionskostnader i vårt kära grannland på andra sidan Östersjön gör att vi kan garantera bättre priser än våra konkurrenter utan att kompromissa vad gäller kvalitet. Daesta UAB levererar alltid fantastiskt fina produkter i högkvalitativ gran och furu.
  Vår litenhet ser vi som vår styrka då vi fäster stor vikt vid relationen med varje kund. Vi har idag ingen fysisk butik, utan kommer att fungera som agent och kvalitetsgarant för de produkter vi levererar till den svenska marknaden. Då vi bara är ett fåtal personer som jobbar på Hus För Alla uppskattar vi alltid ett telfonsamtal eller ett mail. Om vi alla mot förmodan är upptagna fungerar det alltid bra att skriva ett mail till oss så försöker vi återkomma inom en arbetsdag.
  De flesta av våra träprodukter maskinsågas till största del. Att montera produkten är enkelt genom att följa instruktionerna som följer med vid leverans. Vi försöker också att anpassa oss och skapa produkten så som kunden vill ha den i så stor utsträckning som möjligt. Tillexempel kan de flesta våra småhus isoleras för att kunna användas året om. Dessutom kan tillval och detaljer ändras så att du som kund får det du önskar. Bland annat kan våra produkter som har takshingel väljas i grön, röd, grå eller svart shingel av högsta kvalitet som skyddar huset från fukt och väta och gör att du och dina nära och kära kan njuta en den produkt ni köpt in i årtionden framöver.
  I dagsläget erbjuder vi flera olika betalningmetoder. Du kan i dagsläget välja mellan Paypal, direktbetalning eller bankgiro. Vi jobbar på att kunna erbjuda ytterligare betalningsmetoder inom en snar framtid. Välkommen in för att läsa mer om oss och våra produkter och följa utvecklingen av vår webbutik!
  Emil Ryttar
  Ägare och grundare av Hus För Alla.
  För att läsa mer kan du klicka här: http://butik.husforalla.se/
  Kontakt: emil.ryttar@husforalla.se

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
Svar till: Bästa byggvaruhuset?
Din information:
DelaShare on Facebook0Tweet about this on Twitter