bubblor i köksbänk i anslutning till vask

Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av  Åke B 4 år, 3 månader sedan.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #11668 Svar

  tomas
  Deltagare

  tjena

  jag har haft hantverkare som har renoverat i stort sett hela min lägenhet och det har blivit lite småblesyrer på olika ställen, jag åtgärdar de mesta själv.

  det kanske allvarligaste är att det uppstått bubblor i köksbänken invid utslagsvasken i köket, ungefär som att träet i bänken har svällt (det är en träbänk med laminatyta? från ikea), antar att det har hänt för att de har ”missat” eller glömt silikonet under vasken och vi har skvätt vatten där när vi diskat.

  är det ngn som vet om de är skyldiga att åtgärda detta eller är problemet ”mitt” nu när vi bor här och felet inte fanns från början, vi flyttade in för 1 vecka sedan och hantverkarna blev klara samma dag.

  #12033 Svar

  Åke B
  Deltagare

  Om det är hantverkaren som utfört håltagningen för diskhon och monteringen av dito samt monterings av bänkskiva så ligger ansvaret på din Hantverkare. Det är just av den här anledningen man anlitar riktiga hantverkare med referenser och erfarenheter samt seriös verksamhet om det ändå kan bli fel. Om det är så att de utfört arbetet och missat / slarvat med att stryka på silikon mot spån skivan så kan man ju undra vad mer de missat hos dig och andra kunder.

  Lycka till!

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
Svar till: bubblor i köksbänk i anslutning till vask
Din information:
DelaShare on Facebook0Tweet about this on Twitter