Spabad under stjärnorna. Förverkliga din dröm!

 

Många drömmer om ett eget spabad i trädgården eller på trädäcket. Det är inte svårt att fantisera om svalkande stunder under heta sommardagar eller romantiska ”möten” sena sommarkvällar med stjärnhimmelen ovanför huvudena. Varför begränsa din spaupplevelse bara till sommaren. Alternativen på spabadslösningar som kan användas året om är många. Känslan i att sitta ute i ett uppvärmt spa när snöflingorna dalar ner i minusgrader under vinterhalvåret är magiskt. Tänk att få fira in tolvslaget på nyårsnatten med din älskade och skåla in det nya året utomhus i ett uppvärmt spabad.

Alternativen är många och det är bara fantasin som sätter gränser. Marknaden för utomhusspa har kraftigt gått uppåt de senaste åren och det finns numera produkter i de flesta prisklasser. Allt från de allra dyraste till mer överkomliga priser som gör att de flesta av oss kan investera i ett eget spa och få tillgång till njutning som är svårslagen i den egna trädgården, året om. Ett eget utomhusspa blir en naturlig plats för social samvaro som uppskattas av både stora och små.

 

Vi listar här under tre produkter i alla prisklasser för dig som går i spabadstankar. Men först tar vi upp några saker som är bra att tänka på innan ni ska köpa ert eget spabad.

  • Storleken på spat. Hur många i familjen är ni, kommer ni använda det för gäster vid bjudningar och så vidare. Storleken är en av faktorerna som sätter priset.
  • Nedgrävt eller fristående på marken. De flesta väljer ett spa som står ovanför mark. Då gäller det att ni har ett underlag som pallar trycket. Med vatten i så blir vikten därefter.
  • Regnöringen. Det är en av de viktigaste att tänka på vid ett eget spa. Många modeller kommer med automatiska rengöringsfunktioner.
  • Ska det användas året om. Ta reda på om det spabad ni köper är kompatibelt med alla årstider och kolla hur väl panelen är rustad för höstregnet och kylan på vintern.

3 alternativ i olika prisklasser och funktion:

Portabelt Spabad MSpa Castello M-112 Premium, 180 cm (Uppblåsbart)

Kryp ner i ett varmt bubblande bad. SPA:et blåser upp sig själv och är lätt att installera. Både värmare och reningsfunktion finns.

Spa_Spabad_Trädgård_Byggmentor_Byggvaror_Trädgård

Ceres Spabadkar

Spabad Ceres är en oas när du behöver vila kropp och sinne, sjunka ner, låta bubblorna virvla och tankarna flyga. 

Spa_Spabad_Trädgård_Byggmentor_Byggvaror

Spabad Passion Spas Dream

Spabad Passion Spas Dream är ett snyggt funktionellt spabad. Badet har tre rymliga sittplatser och två sköna liggplatser.

Spa_Spabad_Trädgård_Byggvaror_Byggmentor

Här i vår prisguide hittar du fler alternativ, tillbehör och mycket mer.


Byggmentor Se

Redaktionen på Byggmentor