Tävla: ”Mitt Hemmaprojekt” – vinn 10 000

Inga fler bidrag tas in. På tisdag 20 december presenteras vinnarna på Byggmentor.se. Se listan över bidrag här, och hur de står sig i antalet ”Gilla” (som påverkar ”Läsarnas Pris”). Byggmentors redaktion utgör jury som utser de övriga vinnarna.

Stort tack och lycka till till samtliga inkomna bidrag!

Se mer om tävlingen här nedan.

Tävlingsbeskrivning

Berätta om ditt hemmaprojekt (se publicerade bidrag här) och vinn 10 000 kronor lagom till jul. Allt du behöver göra för att kunna vinna är att skriva en text om ett lyckat eller roligt hemmaprojekt och skicka in det till Byggmentors redaktion.

Allt du behöver göra är att med minst 150 ord beskriva ett hemmaprojekt. Alla bidrag publiceras och bedöms av Byggmentors jury. Vi tittar på både text och bild, så skicka gärna med bilder på ditt projekt!

Skriv om ditt hemmaprojekt - vinn pengar!

Se mer detaljerad information om tävlingen samt regler här nedanför.

Det här kan du skriva om i Mitt hemmaprojekt

Alla bidrag är välkomna, stora som små, allt från att bygga ett nytt hus till att förbättra en liten detalj i ditt hem, oavsett om du gjort arbetet själv eller anlitat hantverkare. Kanske vill du visa upp den stora renoveringen som blev riktigt lyckad, eller så vill du kanske berätta om det där projektet som inte riktigt gick som planerat. Så länge innehållet rör något av de ämnen Byggmentor skriver om är det upp till dig vad du vill dela med dig av – det kan vara exempelvis:

– Renovering av ett rum i ditt hem.
– När du byggt en altan, en friggebod, ett garage eller något annat på tomten.
– Ett arbete på tomten.
– Tapetsering, ommålning eller annan uppfräschning av ditt hem.
– Energibesparingsåtgärder (t.ex. isolering, fönsterbyte, värmepumpar, med mera)
– Det mesta som på något sätt handlar om att att bygga om, renovera och förbättra ett hem.
– Var kreativ!

Kom ihåg att det inte behöver vara ett nyligen utfört projekt, plocka gärna fram minnen från hemmafix du utfört för flera år sedan (texten du skriver måste dock vara ny och unik).

Instruktioner och regler

1. Skriv om ditt projekt. Hur kom du på tanken, var började du, gjorde du allt själv, vad gick bra och vad blev mindre bra, vad har du lärt dig, och är du nöjd med resultatet? Skriv minst 150 ord (ungefär en halv sida text i Word), men du får självklart skriva hur långt du vill.

2. Skicka  gärna med en bild, och allra helst många bilder på ditt projekt. Antingen på projektet under arbetets gång, på det färdiga resultatet eller på dig som utfört det. Både Byggmentor-juryn och våra läsare brukar uppskatta bilder från”verkligheten.

3. Skicka bidraget till redaktionen@byggmentor.se (både text och bilder) senast den 16 december. Ditt bidrag kommer att läggas upp och kunna betygsättas av Byggmentors läsare. Sedan kommer Byggmentors redaktion bilda en jury som utser tävlingens vinnare. De bidrag som är mest intressanta och inspirerande har bäst chans att vinna!

Priser för Mitt Hemmaprojekt

1:a pris: 10 000 kr
2:a-5:e pris: 900 kr
Läsarnas Pris (flest Facebook-Gilla på sin artikelsida): 900 kr

Pengarna sätts direkt in på vinnarnas konto. Eventuell vinstskatt betalas av vinnarna, sociala avgifter betalas av Byggmentor.

Byggmentors jury kommer titta framför allt på kreativitet i projektet och hur väl det beskrivits av det. Särskilt den som lyckas förmedla både det härliga och kanske svåra i att förändra sitt hem. Dessutom delar vi ut ett ”Läsarnas pris” på 900 kronor kontant till det bidrag som fått flest ”Gilla” på Facebook, se till att skicka ditt bidrag till alla dina vänner!

Byggmentor förbehåller sig rätten att publicera samtliga texter och bilder som skickas in till tävlingen, samt rätten att redigera inkomna texter vid behov. En jury bestående av Byggmentors redaktion kommer att utse de vinnande bidragen. För att bidragen ska publiceras ska de följa svensk lag, vara relevanta och inte ha publicerats på webben tidigare.

Tävlingen pågår mellan den 15 november och den 16 december. Vinnarna publiceras på Byggmentor.se, Byggmentors Facebooksida och i Byggmentors nyhetsbrev (prenumerera gratis här).

Lycka till, och skicka in ditt bidrag till ”Mitt Hemmaprojekt” idag!