Fönsterinstallation, checklista när du pratar med ...

En fönsterinstallation är ofta resultatet av ett gediget förarbete där du som skaffar nya fönster har allt att vinna på att vara påläst och ställa rätt frågor till din fönsterinstallatör.

2012-06-15 av

Läs mer

Nya fönster – detta ska du tänka på

Nya fönster – ett bra sätt att fräscha till och höja värdet på ditt hus. Här är tipsen du behöver för att fixa nya fönster enkelt och billigt.

2012-05-23 av

Läs mer

Aluminiumfönster: fakta, priser och tillverkare

Aluminiumfönster är funktionella och prisvärda fönster – här är fakta och tipsen för att kunna köpa rätt aluminiumfönster till bästa pris.

2012-01-11 av

Läs mer

10 tips för att göra ditt hus redo för vintern

Inför vintern kan det vara bra att se över huset både invändigt och utvändigt. Här är tio bra förberedelser inför vintern som kan vara bra att se över innan snö täcker ditt hus, och dess eventuella skavanker.

2011-10-24 av

Läs mer

Byta fönster – 10 tips för att lyckas

Att byta fönster är ett sätt att piffa till det mest slitna gamla hus. Byggmentors 10 tips hjälper dig när du vill byta fönster.

2011-08-06 av

Läs mer

Renovera fönster, kostnad och tips

Renovera fönster är något man bör göra för att förlänga fönstrens livslängd. Här är tipsen inför din fönsterrenovering eller fönsterbyte.

2011-07-01 av

Läs mer

Takfönster – 10 tips för bra resultat och bi...

Ljusinsläppet med takfönster blir rejält och höjer värdet på ditt hus. 10 tips för dig som vill skaffa takfönster!

2011-06-15 av

Läs mer

Målartips: Byt färg på fönstren

Ett enkelt sätt att ge ditt hus ett nytt fräscht utseende utan att behöva måla om hela fasaden eller byta ut taket kan vara att måla om dina fönster. Lek med färger och uttryck så kan du för en i sammanhanget billig […]

2011-05-16 av

Läs mer

Sänkta kostnader med energisnåla fönster

Energisnåla fönster med lågt så kallat u-värde kan sänka dina värmekostnader rejält, med rätt energiglas sparar du pengar och höjer värdet.

2011-05-03 av

Läs mer

Fastighetsmässan 2011: värmepumpar och isolering

Byggmentor har besökt Fastighetsmässan på Kistamässan i Stockholm där spännande solvärmepumpar och träfiberisolering var några av de spännande teknikerna som visades upp. Isolering i många former Att isolera vid nybyggen och att tilläggsisolera för att bättra på befintliga byggnader verkar bli allt mer populärt om man ska döma efter det stora antalet […]

2011-04-02 av

Läs mer