Huset ovanpå en skyskrapa: ”Sky House”...

Huset byggt ovanpå en skyskrapa i New York, se många bilder på bland annat rutschkanan inomhus.

2013-04-05 av

Läs mer

Stenkastare undanbedes – här är ett äkta gla...

Detta glashus (bokstavligt talat) bör den som gillar att kasta sten hålla sig undan från – se bilderna här.

2012-12-14 av

Läs mer

Inspirerande inredning: Regnbågsrummen

Den här läckert designade lägenheten i HongKong har ett utmärkande drag som går som en röd-gul-grön tråd genom lägenheten. Arkitekten Max Lam från Moderne Design House Limited har skapat ett färgglatt hem där allting känns ihopkopplat tack vare färgstråket som löper genom rummen. Klicka på bilden nedanför för att bläddra vidare i bildspelet. Alla foton: Moderne Design House Limited Vad […]

2012-12-04 av

Läs mer

Inredningstips: ”Mitt hem är min borg”...

Veronica förklarar hur hon tänker kring att inreda sitt hem med bland annat egna tavlor – och visar upp fina bilder på det!

2012-11-28 av

Läs mer

Bildbomb: Hem och Villa 2012 – här är trende...

Bildbomb: Hem och Villa 2012 – här är trenderna och bilderna för alla husägare.

2012-10-26 av

Läs mer

”Vårt hem såg ut som en annons i DN:s bostad...

Ida går emot trenden där allt ska vara vitt och ljust med en längtan efter färg, i det fjärde bidraget i tävlingen ”Mitt Hemmaprojekt”.

2012-09-14 av

Läs mer

Tapetsera själv: steg för steg-guide

Att tapetsera själv känns för många som ett komplicerat projekt trots att det ändå är ett vanligt och enkelt sätt att fräscha upp sitt hem.

2012-02-21 av

Läs mer

Flygplansdelar blev häftiga möbler

Av delar från gamla flygplan har amerikanska möbeldesignern Motoart lyckats skapa unika möbler som inte liknar något vi sett tidigare

2012-01-25 av

Läs mer

Bygga hus på liten yta (bilder)

Ett hus långt utöver det vanliga – så gör man för att bygga hus med mycket yta i förhållande till en väldigt liten tomt. Härliga bilder!

2012-01-10 av

Läs mer

Renovering av en hundraåring

Årets hemmaprojekt hos familjen Thulin, var att inreda och renovera det mer än hundraåriga huset ute på landet som blev vårt i somras.

2011-12-16 av

Läs mer

Så renoverade och inredde jag min lägenhet

Helena beskriver ingående hur hon gjorde för att renovera och inreda sin lägenhet för att göra den både mer hemtrevlig och mysigare.

2011-12-14 av

Läs mer

Inredning med orientalisk touch

Agnes skapade ett rum med orientalisk touch, berättar hon i sitt bidrag till ”Mitt Hemmaprojekt – vinn 10 000 kr” (läs mer via länken). Vill du bidra till att Agnes ska vinna ”Läsarnas pris”? Klicka då på ”Gilla” här till vänster! Agnes tävlingsbidrag: För ungefär ett år sen flyttade jag upp på tredjevåningen i vårt hus. Jag ville ha ett orientaliskt […]

2011-12-13 av

Läs mer

Att göra om garderobsdörrarna

Tävlingsbidrag sju i ”Mitt Hemmaprojekt” handlar om hur Karolina och Niklas gjorde om sina garderober och lärde sig en del om hemmafixande.

2011-11-28 av

Läs mer

När den fula mattan försvann för evigt

Catrine berättar om hur hon med enkla och okonventionella medel blev av med en ful plastmatta. Bidrag 3 i tävlingen ”Mitt Hemmaprojekt”.

2011-11-16 av

Läs mer

Nio inspirerande och enkla inredningstips

Att inreda ett hem behöver inte vara dyrt eller svårt – 9 inspirerande inredningstips ger dig knepen för att gå från grått från flott.

2011-11-09 av

Läs mer

Måla om köksluckor i 7 steg

För den som vill passa på att måla om köksluckor kommer här sju bra tips för att göra rätt från början och få ett uppfräschat kök så enkelt och billigt som möjligt.

2011-10-27 av

Läs mer

Bildspecial: Träkoja inomhus

Att inreda kan vara roligare än att bara följa de senaste trenderna eller att ta ett varv på Ikea. Här är bilderna på rummet med en träkoja inomhus, som sedan fyllts på med färger och detaljer för att skapa en lantlig utomhuskänsla.

2011-10-08 av

Läs mer

Tapeten som ändrar motiv

Designerduon Carnovsky har tagit fram en uppsättning tapeter som ändrar utseende beroende på färgen på ljuset i rummet för tillfället.

2011-09-23 av

Läs mer

Limfog – fakta och tips för hemmasnickaren

Limfog är trä som består av många lameller, eller stavar, som pressats och limmats samman så att fibrerna löper parallellt för att på så sätt skapa ett lättarbetat, tåligt och flexibelt trämaterial som passar perfekt för såväl den händige hemmasnickaren som för professionella hantverkare.

2011-09-22 av

Läs mer

Bästa sätten att hacka IKEA-möbler

Att ”hacka” behöver inte ha att göra med Internet, utan idag är en växande trend att ”hacka” IKEA-möbler. Det innebär att man utgår från IKEA:s sortiment och sedan förändrar och förbättrar till nya unika möbler och inredningsdetaljer. Sajten […]

2011-08-21 av

Läs mer