Inspirerande inredning: Regnbågsrummen


Den här läckert designade lägenheten i HongKong har ett utmärkande drag som går som en röd-gul-grön tråd genom lägenheten. Arkitekten Max Lam från Moderne Design House Limited har skapat ett färgglatt hem där allting känns ihopkopplat tack vare färgstråket som löper genom rummen. Klicka på bilden nedanför för att bläddra vidare i bildspelet. [nggallery id=1

Tävla i Mitt Hemmaprojekt du också!

Inredning med orientalisk touch


Agnes skapade ett rum med orientalisk touch, berättar hon i sitt bidrag till ”Mitt Hemmaprojekt – vinn 10 000 kr” (läs mer via länken). Vill du bidra till att Agnes ska vinna ”Läsarnas pris”? Klicka då på ”Gilla” här till vänster! Agnes tävlingsbidrag: För ungefär ett år sen flyttade jag upp på tredjevåningen i vårt hus.

Förbered dig noga om du ska måla om köksluckor.

Måla om köksluckor i 7 steg


För den som vill passa på att måla om köksluckor kommer här sju bra tips för att göra rätt från början och få ett uppfräschat kök så enkelt och billigt som möjligt.

Träkoja inomhus

Bildspecial: Träkoja inomhus


Att inreda kan vara roligare än att bara följa de senaste trenderna eller att ta ett varv på Ikea. Här är bilderna på rummet med en träkoja inomhus, som sedan fyllts på med färger och detaljer för att skapa en lantlig utomhuskänsla.

Limfog

Limfog – fakta och tips för hemmasnickaren


Limfog är trä som består av många lameller, eller stavar, som pressats och limmats samman så att fibrerna löper parallellt för att på så sätt skapa ett lättarbetat, tåligt och flexibelt trämaterial som passar perfekt för såväl den händige hemmasnickaren som för professionella hantverkare.