Inredningstips: ”Mitt hem är min borg”

I tävlingsbidrag 11 i Mitt Hemmaprojekt – vinn 10 000 kr” (läs mer via länken) förklarar Veronica hur hon tänker kring att inreda sitt hem – och visar upp fina bilder på det! Klicka på ”Gilla” här till vänster om du gillar texten och bilderna och vill bidra till att Veronica ska vinna ”Läsarnas pris”!

Veronica tävlingsbidrag (se bilderna längre ner):

Sagolik inspiration

Mitt liv har alltid handlat om att leva efter fantasins alla former. Jag växte upp med en brinnande fantasi där jag var en prinsessa som levde bland älvor och troll i den mörka viskande skogen. Jag levde mig in i sagorna så att tiden forsade fram. Tid var sällan något som jag passade och mina föräldrar var ofta på jakt i sin knackiga bil som hulkade sig fram efter vägen, letandes efter sitt skogstroll till dotter.

Jag har alltid experimenterat med färger och förändrat min stil och mitt utseende, oftare en vad folk hade vant sig med mitt nya utseende. Min stackars mamma fick se sin lilla dotter gå ifrån en liten fräknig trollunge med vackert glittrande blont hår till knallrosa hår och utseende som en liten ligist. Många tanter och gubbar höll hårt i väskan när jag spatserade fram. Dock var min stil inget jag gjorde för att provocera, utan jag tyckte om förändringen. Även om jag tröttnade ganska fort.

Egna tavlor

Mitt liv ser ut idag ungefär som jag hade beräknat, jag har alltid velat haft barn och alltid sett mig själv som en ung mamma. Jag hittade tillslut en man som orkade med min svängiga personlighet och galna påhitt. Tillsammans fick vi en prins och en prinsessa som tillsammans utgör det perfekta paret får brott och bus eskapader. Många grannar har säkert stått och kliat sina huvuden, när dom sett en galen mamma som stod och hoppade i köket med sina två små barn som dansade och rörde sina små knubbiga kroppar efter musiken som pulserade fram.

Frisör är något som har passat mig och det har jag jobbat med i några år där har jag fått möjlighet att få utlopp för min skapande fantasifulla sida. Tyvärr fick mina vänner utgöra provdockor när jag skulle experimentera färgblandningar på deras stackars hår . Tack och lov tog de det hela med en gnutta komedi och en gnutta ångest.

Mitt hem har alltid symboliserat trygghet och det är viktigt att inredningen hänger med min stil och personlighet. Jag vill känna att mitt hem är speciellt och varenda pryl symboliserar vem jag är, och min familj. Just nu är det mkt färger och som passande är det ju snart jul och då blir det mkt färgsprakande och livligt. Jag skapar mina egna tavlor, ofta för att jag tycker om friden jag får, när jag sätter mig ner och låter tid och rum försvinna och suddas ut. Sen när jag är klar så hänger jag oftast inte upp tavlorna utan börjar sen på en ny.

Här kommer lite bilder på hur det ser ut just nu ( innan jag möblerar om igen …):
[nggallery id=6 template=caption]

Kommentera gärna Veronicas bidrag, och delta själv i tävlingen ”Mitt Hemmaprojekt – vinn 10 000 kr”.


Byggmentor Se

Redaktionen på Byggmentor